CET GMT+2 - Luni - Vineri / 09.30 - 17.30 - Tel. (+39) 06 782 5464

Termenii si conditiile pentru folosirea site-ului

FOE S.r.l. ("Foe") activitatea principală, este gros de îmbrăcăminte articolele "pentru bărbați, femei și copii. În ceea ce privește această afacere am reușit acest site "www.styliafoe.com" (il "Sito").

Consulta și acces la site-ul este obiect al normelor aplicabile și implică în mod necondiționat acordul Termeni și Condiții urmat aici și ineficiența și invalidarea tuturor celorlalte oferte diferite între site-ul vizitatorilor si Foe.

Site-ul este S.r.l. Foe lui proprietate ("Foe"), este proprietarul tuturor drepturilor de proprietate intelectuală legate de acest site, care sunt susțin de legi și tratate, care au drepturile de autor pentru subiect la nivel global. Acest drepturile sunt complet rezervate. Toate conține de site-ul, cu excepția cazului în care se semn expres, sunt de proprietatea Foe și sunt protejate de către cetățenii și internationale legile privind drepturile de autor și nu pot fi utilizate, în cazul în care nu asforeseen pe acesti Termeni si Conditii sau din punct de vedere și următorul cuprins procedură în altele părți de site-uri, fără autorizație de scriere de Foe.

Este interzisă distribuirea, modificarea, difuzare, reciclare, retrimite, în totalitate sau o parte, a oricăror conținutul prezentei site-ului, fără autorizație de scriere a Foe. Vizitatorul nu poate descărca texte, imagini, video și / sau altele conținutul site-ului audio și. Site-ul se adresează exclusiv persoanelor juridice, care au TVA pentru companiile intracomunitare, care a accesa au semnat te în sus.

Foes nu este responsabil pentru eventuala incalcare a drepturilor de a treia de vizitatori, care sunt o consecință a utilizării necorespunzătoare a materialelor în interiorul site-ul. La vizitatorul este recunoscut nici un drept de exploatare economie de licențe, tehnologii, produse, procese, sau orice alt drept de proprietate a materialelor dușman sau de treimi piese Cuprins pe site. La vizitatorul nu este permis sau conferă licențe sau colanti pe informațiile sau drepturile de autor de dușman sau alte părți. Dușman nu este responsabil în cele din urmă încălcări ale drepturilor treimilor părți ale vizitatorilor, care sunt o consecință a utilizării necorespunzătoare a materialelor pe site-ul. La vizitatorul nu este recunoscut nici un drept de exploatare economie de licențe, tehnologii, produse, procese, sau orice alt drept de proprietate treimi care sunt menționate pe site-ului Foe sau. La vizitatorul nu este permis sau licențe sau drepturi legate de informare sau nu drepturi de autor Foe sau alte părți conferite.

Foe poate schimba, corecta, spori texte și alte conținutul site-ului, în orice moment, fără notificare. Foe nu au nici o responsabilitate în legătură cu greșeli sau omisiuni conținutul din site și nu dau garanție sau declarații în cauză precizia informațiile menționate. Dușman nu este responsabil cu privire la exactitatea defect, complet, adecvat, promptitudinea de informatii cu privire la site-ul web, nici pentru eventualele daune sau virus care poate afecta echipamentul informatic sau a altor bunuri de vizitatori în consecință, la acces, utilizare sau web surfing sau consultarea de materiale , date, texte, imagini, clipuri video sau audio de pe site. Dușman au dreptul de a întrerupe sau de a suspenda în orice moment funcția de site-ul cu nici o responsabilitate pentru comiterea infracțiunii, FON orice consecință posibilă a acțiunilor sau omisiuni ale dușman sau treimilor părți.

Orice întrebări, comentarii, sugestii sau date transmise site-ul de e-mail sau prin orice altă metodă vor fi tratate de către Foe de serviciile sale client de gestionare a websiteului, ca nu confidențiale și nu protejate, altă indicație în condiții de siguranță. Orice document care va fi transmis Foe va deveni la proprietatea Foe și va fi utilizat pentru poate orice utilizare a inclus și nu limitată de a copia, divulgarea, transmiterea, publicarea sau trimiterea. Dușman este libertatea de a folosi orice idee, concept, know-how-conținutul în orice comunicare care va fi trimis la site-ul pentru orice obiectiv inclus dezvoltarea sau producția și oferta de produs pe piata, folosind aceste informațiile.

Conexiuni la acest site sunt permise numai la pagina de start și nu implică, de Foe, orice divizie con conținutului site care ar putea activa o conexiune. Conexiunea la paginile interne ale site-ul poate fi doar semnarea permite anterior de până la acest site. Dușman nu este responsabil pentru conexiuni suplimentare pentru alții site-uri și, în special, pentru acuratețea și corespondența de la regula aplicabilă și de conținutul.

Vizitatorul va trebui să păstreze nevătămat Foe de orice plângere, daune, responsabilitate, studii, precum și de către orice consecinta daunatoare care pot fi legate de utilizarea serviciilor pe site-ul de vizitator. Ce este de până menționat este legat, de asemenea, la orice acțiune în contrast cu drepturi de autor, marca, licențele, protecția intelectuală și industrială și concurența neloială sau defăimarea.

FOE poate, în orice moment, de revizuire acestor Termeni si Conditii actualizarea acestei pagini. Vizitatorul trebuie să se consulte periodic consulte acestor Termeni si Conditii pentru a afla despre actualizarea. Foe S.r.l. Copyright © 2015 Foe